Elektrisch rijden met Renault Trucks Master Z.E.

Offerte op maat Plan een proefrit

Ready for the future!

Renault Trucks draagt bij aan duurzaam ondernemen met de Master Z.E. De zero-emissie bestelwagen van Renault Trucks is 100% elektrisch en daarmee schoon en stil. 

Duurzaam ondernemen

De luchtkwaliteit verbeteren, klimaatverandering tegengaan en bijdragen aan het verminderen van geluidsoverlast. Futureproof ondernemen is duurzaam ondernemen. Zero-emissie voertuigen zijn de toekomst voor ambitieuze ondernemers en opdrachtgevers die leveringen in (binnen)stedelijke gebieden verzorgen. Bovendien stellen bijna alle steden lage-emissiezones in, waar vervuilende voertuigen worden geweerd.

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden

De Renault Trucks Master Z.E. 100% elektrisch is leverbaar in 6 modellen van 8 tot 22 m3 (bestelbus in 4 modellen, platform-cabine in twee modellen), en beantwoordt met een daadwerkelijke actieradius van 120 kilometer* aan alle behoeften van beroepsgroepen die in stedelijke gebieden actief zijn. Dit voertuig is perfect afgestemd op de laatste fase van de logistieke keten. Leveringen buiten de normale werkuren of in stedelijke gebieden met verkeersbeperkingen? Geen probleem voor de Master Z.E. Bovendien is het laadvolume van de Master Z.E. hetzelfde als dat van een traditionele Renault Trucks Master met dieselmotor doordat de batterijen onder de voorzetels zijn gemonteerd. *Het verbruik in de praktijk hangt af van de uitrusting en de gebruiksomstandigheden

Bekijk hier de mogelijkheden van de Renault Trucks Master Z.E.

Feiten over de Master Z.E.

 • 0-emissie tijdens gebruik
 • 0 geluidsoverlast
 • Accu's in 6 uur volledig opgeladen met wisselstroom**
 • Laadvolume gelijk aan dat van de Master diesel
 • Laadvermogen gelijk aan dat van de Master diesel

**Opladen via een huishoudstopcontact in 17 uur

Optimale veiligheid onderweg

Om zowel de bestuurder als de lading te beschermen en de veiligheid van de stadsbewoners te garanderen, is de Master Z.E. standaard uitgerust met een achteruitrijcamera, een achteruitrijcamera en een breedbeeldspiegel. De truck beschikt ook over het Z.E. Voice-systeem om voetgangers te waarschuwen dat het voertuig nadert wanneer het rijdt met een snelheid van 1 tot 30 km/u.

Technische specificaties Master Z.E.

 • Totaal GVW: 3.1t
 • 57 kW elektromotor
 • Maximumkoppel: 225 Nm
 • Maximumsnelheid: 100 km/u
 • Energieopslag: Lithium-Ion accu’s, 33 kWh
 • Actieradius in NEDC-test: 200 km
 • Actieradius in de praktijk: tot 120 km

Zorgeloos op weg

Service is onlosmakelijk verbonden met het voertuig. Renault Trucks neemt u de zorg voor uw voertuig uit handen met Start & Drive-onderhoudscontract. Een Start & Drive-contract omvat alle voorgeschreven onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en wordt op maat aangeboden. Met een Start & Drive-onderhoudscontract houdt u de exploitatiekosten onder controle en verlaagt u uw risico’s: u weet precies wat u kwijt bent, zonder het risico op onverwachte kosten achteraf.

Master z.e. bestelwagen

Master z.e. bestelwagen Bekijk nu

Master z.e. platform

Master z.e. platform Bekijk nu
Onze klantenservicemedewerkers
staan dagelijks voor u klaar
Neem contact op
Maak een proefrit
En ontdek de Renault Trucks Master Z.E.
Plan een proefrit